03/10/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

170 persona nga Klinika Universitare për Sëmundje Infektive në Shkup çdo të martë do të ketë shujtë ushqimore nga brendi Special

Brendi “Special” kujdeset për personat të cilët ditë e natë punojnë për shëndetin e të infektuarve

Për çdo ditë, rreth 170 persona punojnë në Klinikën Universitare për Sëmundje Infektive në Shkup, dhe japin gjithçka nga vetja që t`i ndihmojnë personave që janë të infektuar me virusin Covid-19. Që t`i japim pak përkrahje fal brendit Special tre të marte me radhë duke nisur nga sot do të sigurohet shujtë ushqimore për tërë personelin e Klinikës.

“Nuk ekzistojnë fjalë që mund të përdoren për t`iu falënderuar sakrificës së deritanishme por edhe të ardhme të tërë personelit të Klinikës Universitare për Sëmundje Infektive, në pikëpamjen e profesionalizmit të tyre dhe veprimtarisë, por edhe mundësisë për t`u ekspozuar virusin tek më të afërmit e tyre. Në atë drejtim, brendi Special, si një kompani me përgjegjësi shoqërore e cila gjithmonë kujdeset për shoqërinë, si përkrahje dhe solidaritet, tre të marte radhas, duke nisur nga sot, do të siguroje ushqim për tërë personelin e klinikës. Ky është një hap me të cilin duam që t`ia shtrijmë dorën të gjithë luftëtarëve që në këto momente na duhen më së shumti”, deklaruan nga menaxhmenti i kompanisë.
“ Si shoqëri duhet që të kujdesemi ndaj njëri-tjetrit, ndërsa si kompani mundemi që ta tregojmë kujdesin dhe humanizmin tonë duke siguruar prodhime që do ta lehtësonin veprimtarinë e mjekëve dhe personelit mjekësor që po kujdeset për shëndetin e personave të infektuar. Secila kompani e di mundësinë se si mund të veproje dhe ndihmoje në këto momente të vështira për ne dhe shoqërinë tonë”, shtuan nga kompania.

Brendi “Special” nga momenti i vënies së masave për kujdes të rekomanduara nga Ministria e shëndetësisë ka bërë riorganizim të plotë në pikat e shitjes me mbrojtje maksimale të blerësve të saj me çka e ka vendosur sistemin sportel. Në mënyrë shtesë të gjithë të punësuarit në mënyrë të detajuar i respektojnë rekomandimet duke bartur maska mbrojtëse dhe doreza.

Nga brendi “Special” rekomanduan që të gjithë t`i respektojmë masat për kujdes dhe mbrojtje pasi që për të gjithë ne bëhet fjalë. Tani, si kurrë me parë, përgjegjësia kolektive është më e rëndësishmja.almakos

Të fundit