22 vjet pa të dashurin tonë Profesor Nakil Abdiu 24.02 1939 – 07.03.1997 – Tv Koha
Kronika e Zeze

22 vjet pa të dashurin tonë Profesor Nakil Abdiu 24.02 1939 – 07.03.1997

22 vjet pa të dashurin tonë
Profesor Nakil Abdiu
24.02 1939 – 07.03.1997
Sa herë vjen 7 marsi, dita e shenjtë e mësuesit, ne të kujtojmë me mall.Kjo ditë e
veçantë për të gjithë, neve na bën krenarë sepse ti ishte një misionarë që ndriçoje
rrugën brezave të rinj.Dita e mësuesit përveç krenarisë për ne është edhe ditë
pikëllimi sepse të humbën njëherë e përgjithmonëm por jo edhe për të harruar
personalitetin tëndë si prind, familjarë dhe mësues.
E përkujtojnë:Fëmijët, nipërit, mbesa dhe e tërë Familja Abdiu nga fshati Bogovinë-
Tetovë

Related posts

Ndërron jetë imami njohur nga Shkup

Televizioni Koha

Vdiq aktorja Kelli Preston bashkëshortja e Xhon Travolltës.

Televizioni Koha

Një grua lëndohet rëndë pasi bie në një puset të hapur në varrezat në Kamnik

Televizioni Koha

Leave a Comment