05/10/2023
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

25 vjet pa të dashurin tonë Nakil Abdiu

25 vjet pa të dashurin tonë

Profesor Nakil Abdiu
24.02 1939-07.03.1997

Sa herë vjen 7 marsi, dita e shenjtë e mësuesit, ne të kujtojmë me mall. Kjo ditë e veçantë për të gjithë, neve na bën krenarë sepse ti ishte një misionarë që ndriçoje rrugën brezave të rinj. Dita e mësuesit përveç krenarisë për ne është edhe ditë pikëllimi sepse të humbën njëherë e përgjithmonëm por jo edhe për të harruar personalitetin tëndë si prind, familjarë dhe mësues.

E përkujtojnë: Fëmijët, nipërit, mbesa dhe e tërë Familja Abdiu nga fshati Bogovinë-Tetovë.

 

 

Të fundit