8 pacient nga Gostivari presin rezultatet për koronavirus - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

8 pacient nga Gostivari presin rezultatet për koronavirus

Zv. Ministri i Shëndetësisë Armend Arsllanii është përgjigjur pyetjes së Televizionit Koha në lidhje me situatën e koronavirusit në Gostivar sipas Arsllanit për Momentin 129 persona janë në izolim ndërkaq në këtë teritor janë bërë gjithsej 15 teste tek 8 persona presim rezultatet ndërsa vetëm një është pozitiv përfundon Arsllani.

Gjithashtu Redaksia e televizionit Koha dërgoj pyetje për regjionin e Tetovës nga ku zëvendësministri i Shëndetësisë tha se 235 persona janë në izolim dhe nuk është paraqitur asnjë me simptome mes të tjerash në Tetovë janë bërë vetëm 3 teste për koronavirus të cilët kanë rezultuar negativ./TVKOHA/ Nevrij Ademi.

 

 

 

Related posts

Vodno – njohja për nga afër

Televizioni Koha

Dy të lënduar rëndë në rrugën Gradsko-Negotinë dhe Negotinë-Demir Kapi

Televizioni Koha

ISHP: Vazhdon tendenca e numrit më të vogël të rasteve të reja dhe rasteve të vdekjes, në rritje numri i personave të shëruar

Televizioni Koha

Leave a Comment