A do të mbyllet përsëri kufiri me Kosovën? Përgjigjet Filipçe - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

A do të mbyllet përsëri kufiri me Kosovën? Përgjigjet Filipçe

Në valën e rritjes rapide të të infektuarve me korona virus në vend por edhe në rajon, ministri i Shëndetësisë, Venko Filipce tha se për momentin nuk është e paraparë mbyllja e kufirit me Kosovën ose edhe me vendet tjera të rajonit.

-Ne e shohim situatën epidemiologjike dhe mënyrën e transmetimit të virusit dhe as në momentin kur situata epidemiologjike ishte e qetë e as tani nuk kemi numër të madh të infektuarve që janë bartur nga jashtë shtetit,-deklaroi Filipçe.

Ai shtoi se problemi kryesor edhe në Evropë dhe edhe tek ne është tek bartja lokale e virusit.

Related posts

Thaçi: Ata që kanë bërë presion për hapjen e xhamive për Bajram, janë fajtorët kryesor për këtë situatë

Televizioni Koha

Sot për herë të parë në Maqedoni nuk u fal namazi i Xhumasë

Televizioni Koha

Historike! Kryetari i Komunës së Zhelinës nënshkruajti Memorandumin për projektin e rradhës

Televizioni Koha

Leave a Comment