01/06/2023
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

A do ti heqin nxënësit maskat? Qeveria pati seancë, ja çfarë thanë…

Nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme edhe në periudhën e ardhëshme do të duhet të bartin maskat mbrojtëse gjatë mësimit. Qeveria në seancën e sotme nuk e miratoi vendimin e pritur për heqjen e kësaj mase, edhepse Komisioni për sëmundje infektive e rekomandoi këtë prej para më shumë se një javë. Nga Qeveria thonë se gjatë ditës nuk ka pasur mledhje të Shtabit kryesorë kordinativ, në të cilin duhet të shqyrtohet ky propozim dhe nëse i njëjti merr dritë jeshile, pastaj ai do të gjendet në rend të ditës në seancë qeveritare. Tani për tani nuk ka kurrëfarë paralajmërimi se kur mund të ndodh kjo.

Të fundit