24/09/2023
22.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ademi: Ende qëndroj në pozicionin që mësimi duhet të mbahen me prani fizike

Ish-Ministri i Arsimit Arbër Ademi, sonte në “Analiza” në TV 24 para fillimit të vitit shkollor, tha se ende qëndron në pozicionin që nxënësit duhet të ndjekin fizikisht mësimin.

“Në dy ose tre vendimet e para kur u shpall gjendja e jashtëzakonshme, aspak nuk u diskutua për qëllime partiake, për organizim partiak, etj, në drejtim të mbajtjes së zgjedhjeve. Pas kësaj, sigurisht që partitë politike filluan të taktizojnë nëse duhet dhe kur duhet të organizohen zgjehdjet parlamentare. Nëse themi se dy apo tre vendime janë jo kontestuese, pse do të duhej të jenë vendimet e tjera kontestuese të presidentit për shpallje të gjendjes së jahstëzakonshme”, pyeti deputeti i BDI-së, Arbër Ademi.

Të fundit