03/12/2023
3.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Administrata gjyqësore bllokoi rrugën, kërkojnë rritje të pagave me 78%

Punonjësit e administratës gjyqësore dolën sërish sot në protestë dhe bllokuan udhëkryqin tek qendra tregtare “Mavrovasja”. Kërkesat e tyre janë paga më të larta për 78 për qind dhe pagesa e shtesave prej 35 për qind. Administratorët kërkojnë që Qeveria të përfshihet në grupin e punës për rritjen e pagave.

Të fundit