Agim Krasniqi pas pushimit për fundjavë nuk është kthyer në burgun e Shtipit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Agim Krasniqi pas pushimit për fundjavë nuk është kthyer në burgun e Shtipit

(MIA) – I dënuari Agim Krasniqi pasi dje nuk është paraqitur në burgun e Shtipit pas pushimit për fundjavë edhe zyrtarisht konsiderohet si i arratisur.

Drejtori i burgut Miki Todorov për MIA-n thotë se të gjitha institucionet janë njoftuar, Drejtoria për Kryerjen e Sanksioneve, gjykata dhe policia, pas çfarë zyrtarisht Krasniqi tani konsiderohet si i arratisur.

Ai vë në dukje se viteve të kaluara Krasniqi ka shfrytëzuar pushime në shtëpi për fundjavë dhe gjithmonë është kthyer në burgun e Shtipit për vuajtjen e dënimit me burg. Nuk kanë pasur kurrfarë indikacione se Krasniqi pas këtij pushimi për fundjavë nuk do të kthehet në burgun e Shtipit.

Krasniqi ka vetëm një dënim me burg prej 15 vjet dhe e vuan nga viti 2008, kjo do të thotë se ai ka vuajture 13 vjet dënim me burg, ndërsa i kanë mbetur edhe tre vjet. Është i dënuar për shoqërim kriminel dhe mbajtje të armëve dhe vepra të tjera penale.

Related posts

ANALIZË: Administrata – ku punojnë “doktorët e shkencave”, ata me shkollë fillore dominojnë në Ndërmarrjet Publike!

Televizioni Koha

Pollicia në dy raste të ndara ka konfiskuar rreth 2,2 kilogramë heroinë në Haraçinë dhe rreth 2.000 tableta ekstazi

Televizioni Koha

Në Gostivar deri tani një person pozitiv me koronavirus testohen 26 të tjerë

Televizioni Koha

Leave a Comment