Aksion për kontrolle në trafikun rrugor në Gostivar | VIDEO – Tv Koha
Kronika e Zeze Maqedoni

Aksion për kontrolle në trafikun rrugor në Gostivar | VIDEO

Të enjten  në periudhën prej ora 09.00 deri ora 14.00, në rajonin e Gostivarit, është realizuar  aksion kontrollues të gjendjes teknike të automjeteve  pjesmarrës në trafik.Gjatë kontrollit, janë zbuluar dhe në mënyrë ligjore janë sanksionuar 6 automjete me paregullsi teknike në pajisjet e ndalimit dhe 5 automjete me regjistrim të skaduar, të  cilat menjëherë janë larguar nga trafiku, me ç’rast janë përgaditur parashtresa adekua te.Gjatë kontrollit të, gjithashtu janë zbuluar dhe dy shofer të cilët kanë drejtuar veturat e tyre pa patentë shoferi apo patenë valide.

Related posts

Propozim-buxheti për vitin 2021 në debat kuvendor

Televizioni Koha

Të dëmtuarit në fatkeqësinë në Llaskarcë paralajmëruan dëmshpërblim pronësoro – juridik

Televizioni Koha

Rasti “Thesari”: Sot do të shqiptohet dënimi për Mijallkovin, Jakimovskin, Grujevskin dhe Stajkoviqin

Televizioni Koha

Leave a Comment