29/11/2023
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Aksioni “Zinxhiri” – Bastisje në disa lokacione në Maqedoni, arrestohen disa persona

Prokuroria Themelore e Shkupit njofton se sot nga orët e hershme të mëngjesit, nën udhëheqjen e prokurorit publik nga Prokuroria Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit, Policisë Financiare dhe policisë pranë MPB-së, në disa lokacione në Negotinë, Kavadar, Manastir dhe Ohër po kryen bastisje dhe arrestime të personave të dyshuar.

“Aksioni është rezultat i një procedimi disa mujor para hetimor, me emrin e koduar “Zinxhiri”, për krime kundër financave publike, transaksioneve të pagesave dhe ekonomive.

Këtë aksion prokuroria e ka zhvilluar me Drejtorinë e Policisë Financiare dhe hetues të Qendrës Hetimore pranë Prokurorisë Themelore Publike për Ndjekjen e Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit”, njoftojnë nga Prokuroria.

closevolume_off
Në fund shtojnë se do të ketë detaje tjera në lidhje me aksionin e sotëm.

Të fundit