Aktivizohet shtabi i degës së PDSH-së në Tetovë – Tv Koha
Maqedoni

Aktivizohet shtabi i degës së PDSH-së në Tetovë

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi, bashkë me anëtarët e Shtabit Qendror të partisë për zgjedhjet presidenciale, mbajti mbledhje me shtabin e degës së PDSH-së në Tetovë.

Në mbledhje, siç thuhet në kumtesën e PDSH-së, u bisedua për çështjet organizative, aktivitetet dhe strategjinë e punës së degës së PDSH-së Tetovë gjatë fushatës për zgjedhjet presidenciale.

Informojmë se takime të tilla, Kryetari i PDSH-së, bashkë me Shtabin Qendror të partisë do të mbajë me të gjitha degët dhe shtabet e degëve tē Partisë Demokratike Shqiptare. shk/

Related posts

Lejet e dhëna për lëvizje vazhdojnë të vlejnë, procedura për leje të reja mbetet e njëjtë

Televizioni Koha

PENDAROVSKI: Nuk ka asnjë pengesë që kryeministri të jetë shqiptar

Televizioni Koha

Në Maqedoninë e Veriut mungojnë 600 mjekë

Televizioni Koha

Leave a Comment