Aleanca për Shqiptarët kërkon nga qeveriati të lehtësojë biznesit përballjen me situatën e krijuar. – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Aleanca për Shqiptarët kërkon nga qeveriati të lehtësojë biznesit përballjen me situatën e krijuar.

Situata e krijuar nga përhapja e virusit COVID 19 ka goditur gjithë shoqërinë e veçmas sektorin e biznesit. Vlersojmë se në këto momente të rënda për ekonominë shteti duhet të tregohet vigjilent dhe ti lehtësojë biznesit përballjen me situatën e krijuar. Në funksion të kësaj Aleanca për Shqiptarët kërkon nga qeveria :

1.Riprogramim i kredive të konsumatorëve dhe bizneseve!
2.Shtyerje e afatit për pagesat që dalin nga obligimet nga tatimi në fitim, tatimi në të ardhura si dhe kontributet sociale!
3.Takim urgjent i qeverisë me odat ekonomike të hotelierëve, turizmit dhe transportuesve si biznese më të goditura për ti dakorduar masat lehtësuese ndaj këtyre bizneseve!
4.Shpërblim në nivel të një rroge për të gjithë të punësuarit shëndetësor!

Elmi Aziri

Related posts

Maqedoni: Në muajin janar mesatarisht ka pasur 14 vdekje në ditë si pasojë e COVID-19

Televizioni Koha

Tetë raste të reja me Kovid-19, janë shëruar 21 pacientë, një i vdekur

Televizioni Koha

Ultimatumi i Grupit të Kumanovës skadon nesër

Televizioni Koha

Leave a Comment