Aliti: Rrënimi i objektit, hakmarrje politike - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Aliti: Rrënimi i objektit, hakmarrje politike

“Do të shkojmë në gjyq dhe do të kërkojmë dëmshpërblim për këtë. Por nuk do të ndalemi me kaq, ne drejtësi do të kërkojmë edhe në Strasburg”, deklaroi pronari i objektit tek Mavrovasja që aktualisht po rrënohet nga N.P. Rrugët e Maqedonisë.

Aliti para gazetarëve prezantoi edhe dokumentet të cilat i posedon. Sipas tij rrënimi është për shkaqe politike.

Related posts

MPPS: Lirim nga puna të personave të sëmurë kronikë me vërtetim nga mjeku specialist

Televizioni Koha

Tusk para PE-së: Udhëheqësit evropianë kanë bërë një gabim të madh për Maqedoninë Veriore dhe Shqipërinë

Televizioni Koha

Numri I përgjithshëm I të infektuarve në komunën e Bogovinës shkon në 7 persona (VIDEO)

Televizioni Koha

Leave a Comment