11/12/2023
5.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ambasadorët e Paqës vizituan komunën e Kumanovës

Kryetari i Komunes së Kumanoves Z. Maksim Dimitrievski sot priti Delagacionin e Komitetit Boteror të Paqës së 202 vendeve të botēs udhëhequr nga Z/Presidenti Dr Rabit Sadiku dhe Ambasadoret e Paqes nga vendi dhe  Rajonet- Serbia, Shqiperia, Mali i Zi, Kosova etj. Kryetari Dimitrievski tha se prania e Ambasadoreve të Paqes nga Rajoni e madheron Festen e 500 vjetorit të krijimit të Qytetit. Ambasadoret e Paqes folen për projektet e tyre për Regjionin në theks të veçant për Gongun Botëror të Paqes i cili së shpejti do të vendoset në Gjilan, Kosovë: Berat, Shqipêri: Ulqin, Mali të Zi por shpejt në Maqedoni dhe Serbi. Takimet të tilla do të ketë edhe në shtetet tjera./TV KOHA/

Paqe për ne Paqe për ju..Paqe për të gjithë!

Të fundit