Angjushev: Nuk bëhet fjale për ulje të rrogave, por a do të ketë para për rroga! – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Angjushev: Nuk bëhet fjale për ulje të rrogave, por a do të ketë para për rroga!

I ftuar në emisionin Click Plus në TV21, ish zëvendës kryeministri për ekonomi, tha që është një krizë tejet e madhe dhe do të ketë problem në ekonominë e vendit.

Angjushev, komentoi edhe masat ekonomike të LSDM-së, dhe shtoi se pyetja e vërtetë nuk është se a do të shkurtohen rrogat, por a do të ketë para për rroga!

Related posts

Filipçe: certifikatat kovid i jep mjeku amë, ndërsa kovid – pasaporta digjitale mund të shkarkohet në telefon

Televizioni Koha

Çmime më të larta të produkteve industriale në tregun vendor

Televizioni Koha

Për ndërtimin e impiantit për trajtim të ujërave të zeza në Shkup janë të interesuara ndërmarrje

Televizioni Koha

Leave a Comment