03/12/2023
5.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arif Loki, Talent i Ri nga Tetova, Zgjidhet për Kombëtaren U-17 për Maqedonin e Veriut

Arif Loki, një adoleshent i ri 16-vjeçar me origjinë nga Tetova, shquhet si një talent i shquar në fushën e futbollit. Ai gëzon një emër të njohur në Danimarkë për aftësitë e jashtëzakonshme dhe përkushtimin e tij ndaj sportit. Më shumë se kjo, pasi tregoi potencialin e tij në fushën e lojës, ai është zgjedhur nga Federata e Futbollit të Maqedonisë së Veriut në kategorinë U-17.

Suksesi i Arifit në përfaqësuesen e U-17 shënon qartë talentin dhe punën e palodhur që ai ka investuar në sportin e futbollit. Federata e Futbollit e vlerëson atë dhe e ka kualifikuar për të përfaqësuar vendin në nivelin e rinisë. Kjo është një kënaqësi e madhe për të dhe për familjen e tij.

Për momentin, Arif Loki po eksploron një aventurë futbolli jashtë Maqedonisë së Veriut. Ai luan për ekipin danez Hvidovre IF, ku është shfaqur si një golashënues i jashtëzakonshëm për këtë ekip. Kjo është një mundësi e madhe për të zhvilluar edhe më tej aftësitë e tij futbollistike.

Për të arritur këtë nivel, Arif Loki ka punuar me durim dhe ka investuar kohë dhe energji në trajnimin dhe zhvillimin e tij. Ky rrugëtim është i vështirë, por ai është vendosur të shpërblejë në botën e futbollit.

Tashmë, ai është një pjesë e Hvidovre IF dhe është gati të përfaqësojë Maqedoninë e Veriut dhe klubin danez në arenën ndërkombëtare. Ky është vetëm fillimi i një rrugëtimi të gjatë dhe të suksesshëm në botën e futbollit për këtë talent të ri nga Tetova.

Të fundit