03/12/2023
5.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ariu ka sulmuar një person në Makedonski Brod

Gjatë ditës së djeshme mes fshatit Plasnica dhe Oraoec, komuna Makedonski Brod, ariu ka sulmuar një person të rritur, njoftuan nga Qendra e Menaxhimin të Krizave.

“Personi është shpëtuar nga gjuetarët të cilët rastësisht kanë qenë në për gjueti në afërsi të vendit të sulmit, pasi kanë dëgjuar thirrje për ndihmë, kanë qëlluar disa herë në ajër, pas së cilës ariu ka ikur”, tha QMK.

Personi i sulmuar është tmerruar dhe ka pësuar lëndime fizike.

Të fundit