03/10/2023
16.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

ASH NË KËTO ZGJEDHJE GAROJMË ME PROGRAM KONKRET (VIDEO)

Edhe Aleanca Përn shqiptarët ka filluar fushatën zgjedhore, Arben Taravari në cilësinë e shefit të shtabit  së bashku me partnerin e tit ë koalicionit shefin e shtabit të Alternativës Bekim Sali Taravari nga Shkupi porositi se ky koalicion këtë radhë nuk do të veproj me ëndëra por me program konkret I cili përmban mbi 2000 propozime nga qytetarët të cilët sic theksoj ai është bazuar në 6 shtylla kryesore programi mba emrin htet Për Të Gjithë”

Ai tha se kjo fushat ka filluar me diskrimin ndaj këti koalicioni duke permendur përfaqësimin në KSHZ, antarët në Komisionet zgjedhore si dhe minutazhën në medium

Konventa promovuese e kandidatëve të kësaj partie do të bëhet nesër në sheshin iliria në Tetovë sic tha me respektim të të gjitha protokolleve për mbrojtjen nga virusi korona, ndërkaq tubime do të realizohen në shtatë qytete tetovë kumanovë dibër strugë kërcovë gostivar dhe shkup.TV KOHA

 

Të fundit