11/12/2023
7.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

ASHMAA miratoi Udhëzues për zbatimin e Kodit zgjedhor gjatë fushatave

Udhëzues për mënyrën e zbatimit të dispozitave nga Kodi zgjedhor gjatë fushatës për zgjedhjet presidenciale dhe për zgjedhjet lokale në DIbër, Novo Selllë dhe Ohër miratoi Këshilli i Agjencisë për shërbime mediatike audio dhe audiovizuale.

Në të janë saktuara rregullat për programin e paguar politik për radiodifuzerët të cilët do t’i ndjekin zgjedhjet për zgjedhjet presidenciale dhe ato lokale në tre komuna në vitin 2019.

Udhëzuesi është i qasshëm në linkun në vijim: http://avmu.mk/wp-content/uploads/2019/02/Упатство-за-Избори-2019-Предлог-за-седница.doc. ац/са/

Të fundit