04/12/2023
3.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

BDI fitoi 15 deputetë, lista me emrat

Bashkimi Demokratik për Integrim në zgjedhjet e djeshme parlamentare ka fituar 15 deputetë.

Sipas Ahmetit kjo ishte një fitore absolute.

Sipas njësive zgjedhore, më së shumti deputet ka fituar në njësinë e 6 zgjedhore-7 deputetë, një njësine e 5 dhe të 2 zgjedhore ka fituar nga 3 deputet dhe në njësine e 1-rë zgjedhore ka fituar 2 deputetë

Në listë gjeni emrat e deputetëve që do përfaqësojnë BDI-në:

Zona 1: Izet Mexhiti, Arben Ziberi

Zona 2: Arbër Ademi, Berat Ajdari, Merita Koxhaxhiku

Zona 5: Talat Xhaferi, Ismail Jahoski, Arbana Pasholli

Zona 6: Ali Ahmeti, Florin Besimi, Arta Bilalli-Zendeli, Naser Nuredini, Bajram Rexhepi, Vjollca Latifi Ademi dhe Bajram Kadrija.

Të fundit