BDI pas 18 viteve u rikthye në temat të cilat i quante të mbyllura - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

BDI pas 18 viteve u rikthye në temat të cilat i quante të mbyllura

BDI pas 18 viteve u rikthye në temat të cilat i quante të mbyllura, nga ana tjetër VMRO-DPMNE po porosit shqiptarët se Maqedonia e Veriut në qeverisjen e tyre do jetë vetëm shtet monoetnik. Tash ne duhet të vlersojmë se si ka mundësi kaq mirë të kordinuar të jenë këta dy (ish) partnerë vetëm për të fituar pak poena politike. E kam thënë para disa javëve po e rikujtoj prap, jo 3000 faqe program sa lavdrohet BDI-ja, po le përgjigjen për tre projekte që i premtojnë gjithë këto vite dhe nuk i kanë realizuar ende:

– Rruga Shkup-Bllacë
– Rruga Tetovë-Jazhincë
– Rruga e Arbërit – Kërçovë – Dibër – Bllatë

Ka me mijëra projekte ku BDI ka dështur por i numërova vetëm këto 3️, pasi që vota për numrin 3️, dërgon BDI-në në opozitë.

Vota për Koalicionin MUNDEMI është votë që pamundëson rikthimin e regjimit, shtetit monoetnik, ndërtimin e përmendoreve, fasadave të stiroporit dhe retorikës boshe që nuk i sjell asnjë të mirë për shtetin dhe jetën e qytetarëve.

Zyra për informim
Lëvizja BESA
30.06.2020

BDI pas 18 viteve u rikthye në temat të cilat i quante të mbyllura, nga ana tjetër VMRO-DPMNE po porosit shqiptarët se…

Geplaatst door Arjanit Hoxha op Dinsdag 30 juni 2020

Related posts

MPPS: Mungesa nga puna do të dëshmohet me vërtetim nga kopshti ose shkollat

Televizioni Koha

VMRO:Ligji për prokurori u miratua në mënyrë kriminale

Televizioni Koha

Maqedoni, 22 raste të reja, humb jetën një paciente nga Struga

Televizioni Koha

Leave a Comment