BE me 1.95 euro do të ndihmojë në rikonstruimin e burgjeve – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

BE me 1.95 euro do të ndihmojë në rikonstruimin e burgjeve

Bashkimin Evropian me 1.95 milionë euro do të ndihmojë rikonstruimin e burgut të Shutkës, Idrizovës, Tetovës dhe Kumanovës.

Ky projekt përfshinë disa nënprojekte dhe politika drejtuar uljes së mbingarkesës dhe përmirësimit të kushteve për jetë, siguri dhe të higjienës, e gjithë kjo duke ndërtuar objekte të reja për këto qëllime.

Po ashtu synohet të përmirësohen edhe kushtet për punë të punësuarve dhe përmirësimin e sistemeve për siguri.

Related posts

Kosova thyen rekord, brenda 24 orëve 79 raste të reja me Covid-19

Televizioni Koha

Borë, erë dhe mjegull në Kodrën e Diellit, Tetovë, Gostivar, Mavrovë dhe Kriva Pallankë

Televizioni Koha

RMV, nxënësit e shkollave të mesme nuk do të mund të udhëtojnë pa pagesë gjatë pushimeve dimërore

Televizioni Koha

Leave a Comment