01/06/2023
16 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bekteshi: Mbi 5 km kolona Kërçovë- Gostivar, çdo vonesë e Korridorit 8, humb miliona euro në ekonominë e vendit

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka reaguar për kolonat e gjata dhe mungesën e infrastrukturës adekuate që sipas tij, penalizon Strugën dhe Ohrin.

Ja postimi i plotë i Bekteshit në facebook:

Çdo vonesë e Korridorit 8, demotivon turistët vendor e të huaj!
Çdo vonesë e Korridorit 8, humb miliona euro në ekonominë e vendit!
Çdo vonesë e Korridorit 8, ngadalëson hapjen e vendeve të reja të punës!
Çdo vonesë e Korridorit 8, e bën Maqedoninë e Veriut më pak konkurrente në rajon!

Të fundit