Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Bekteshi: Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit

“Sot lëshuam në përdorim teleferikun me gjashtë ulëse në Kodrën e Diellit. Po investojmë në infrastrukturë dhe po përmirësojmë kushtet për të tërhequr numër sa më të madhnë turistësh në vend. Kodrës së Diellit i kthehet epiteti qendër skijimi rajonale.” – thotë Bekteshi

Related posts

Në Tetovë mbetën pa punë 160 punonjës, pretendojnë se kanë qenë të detyruar në kontrata të reja

Televizioni Koha

Seancë e re për rastin “Monstra”, është paralajmëruar dëgjimi i “bombave”

Televizioni Koha

Aksion për ngritjen e vetëdijes për rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare tek gratë

Televizioni Koha

Leave a Comment