01/06/2023
17.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Besa Limani – nxënëse e Shkollës Fillorev ”Luigj Gurakuqi” – Zhelinë, merr vendin e parë në konkursin letrarë me poezi

Besa Limani – nxënëse e Shkollës Fillorev ”Luigj Gurakuqi” – Zhelinë, merr vendin e parë në konkursin letrarë me poezi të garave ndërkomunale të organizuara nga Shkolla Maarif. Nxënësja Besa motivin dhe inspirimin për të shkruajtur e merr nga gjerat e bukura në jetë, sic janë: natyra, lulet, dhe vetë jeta. Gëzimin për vendin e parë e ka ndarë dhe me shoqerinë, familjarët dhe arsimdhënësit të cilët e mbështesin gjithmonë. Ajo premton që do të vazhdoj të shkruaj dhe të botoj në të ardhmen dhe romane. Talentin e saj për të shkruajtur e ka zbuluar edhe mësuesi i saj i gjuhës shqipe profesor Elif Ajruli, i cili shpreson që Besa do të vazhdoj në këtë drejtim që në të ardhmen të botoj dhe libra./TV KOHA/
Seen by Arijana Ibrahimi at 15:57

Të fundit