24/09/2023
22.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami filloi fushatën nga Kalaja e Tetovës

“E filluam fushatën nga Kalaja e Tetovës, monument i lënë në harresë nga udhëheqësitë e deritanishme.
Në programin e Lëvizjes BESA rivitalizimi i Kalasë është prioritet, duke siguruar fonde që do ta shndërrojnë në atraksion turistik e kulturor për vizitorët e huaj dhe vendas, projekt që do të risë edhe mirëqenien e banorëve lokal të kësaj pjese”, shkruan Bilall Kasami.

Të fundit