Bilall Kasami: Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t'ju kushtojmë bujqive. - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Bilall Kasami: Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t’ju kushtojmë bujqive.

Në qeverisjen tonë të ardhshme pas 15 Korrikut, vëmendje të veçantë do t’ju kushtojmë bujqive. Do t’i ndihmojmë nëpërmjet subvencionëve që t’ua lehtësojmë punën e tyre dhe produktet vendore të shiten edhe në Evropë.

Gjithashtu do të ndihmojmë privatet të ndërtojnë një qendër grumbullimi për produktet bujqësore, e cila do të jetë me standarde Evropiane.

Related posts

“Mos luani me zjarrin”, Rama: Kjo javë do të jetë intensive, hyjmë në javën e shpërthimit të bombave

Televizioni Koha

“Zgjedhja e mashkullit të vitit 2019” edhe këtë vit do të mbahet në Maqedoni

Televizioni Koha

Në qytetin bregdetar Ksamil digjet flamuri grek

Televizioni Koha

Leave a Comment