06/12/2023
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami ; Qoftë i mbarë ky gjysëmvjetor “Mësoni, sepse mësimi është dritë dhe dije”.

Gjysëmvjetori i dytë në shkolla po fillon sot. Për të gjithë nxënësit kjo ditë është e gëzimit dhe e lumturisë. Këtë ditë, ende më shumë po e zbukurojnë reshjet e borës. Duke i’u uruar një gjysëmvjetor të suksesshëm të gjithë nxënësve dhe ju them: “Mësoni, sepse mësimi është dritë dhe dije”.

Ju apelojmë të gjithëve nëpër shkolla që të respektohen masat anti-Covid, të ruhet higjiena, të mbahet distanca sociale dhe të mbahen maska mbrojtëse.
Qoftë i mbarë ky gjysëmvjetor!

Të fundit