Bilall Kasami : Zhelina e bukur si gjithmonë e dha BESËN fuqishëm se do e përkrahë koalicionin fitues "MUNDEMI". - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Bilall Kasami : Zhelina e bukur si gjithmonë e dha BESËN fuqishëm se do e përkrahë koalicionin fitues “MUNDEMI”.

Zhelina e bukur si gjithmonë e dha BESËN fuqishëm se do e përkrahë koalicionin fitues “MUNDEMI”.

Related posts

Pas Balenës Blu, sfida e re e TikTok po kthehet në problem serioz për prindërit dhe fëmijët

Televizioni Koha

Mësim dhe vlerësim elektronik për nxënësit e shkollave fillore, të mesme dhe studentët derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme

Televizioni Koha

Shtabi i Krizës Gostivar: Gjendja me coronavirusin është serioze, të infektuar nga lagje dhe fshatra të ndryshme

Televizioni Koha

Leave a Comment