Boenva në izolim, rasti “Drumarina” anulohet për më 10 maj - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Boenva në izolim, rasti “Drumarina” anulohet për më 10 maj

Për shkak të izolimit shtëpiak të të akuzuarës Sillvana Boneva, seanca e sotme gjyqësore për rastin “Drumarina” është anuluar për më 10 maj. Gjykatësi Marin Stanevski, para anulimit të seancës njoftoi se mbrojtja e të akuzuarës ka dorëzuar vërtetim për izolim për shkak të Kovid-19.

 

Për seancën e sotme ishte paraparë që të dëgjohet një dëshmitar. Lëndë e gjykimit në këtë rast siç thuhet në akuzë janë llogaritë fiskale nga pikat pagesore, për të cilat ish deputetja e VMRO-DPMNE-së, Sillvana Boneva dyshohet për keqpërdorimin e rreth 100 000 eurove, para të Kuvendit.

Related posts

Xhaferi: S’jemi të martuar me LSDM-në, nëse duan shumicë të re kuvendare le të tregojnë

Televizioni Koha

Hasani: Kolonat e gjata nëpër vendkalimet kufitare paraqesin shqetësim dhe rrezik për shëndetin e qytetarëve

Televizioni Koha

Xhaferi: Liderët poliik duhet të gjejnë konsensus për datën e zgjedhjeve

Televizioni Koha

Leave a Comment