Boki: Kiçeec ka regjistruar gjithçka, ofroj t’i jap kodet që ky rast të mos përfundojë në mjegull – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Boki: Kiçeec ka regjistruar gjithçka, ofroj t’i jap kodet që ky rast të mos përfundojë në mjegull

Bojan Jovanovski para gjyqit ku po flet si i dyshuar për lëndën “Reket”, i ofroi kodet me të cilat, siç tha, do të kuptohet e vërteta për lëndën, sepse Zoran Milevski Kiçeec ka regjistruar gjithçka ‘live’.

“Ofrohem për t’i dhënë kodet, i di përmendësh, por i kam edhe të shkruara, që kjo lëndë të mos përfundojë në mjegull” tha Jovanovski.

Paraprakisht Boki 13 tha se Kiçeec ka qenë i pranishëm në pjesën më të madhe të takimeve dhe gjithnjë ka shkuar i pari që të vendoste pajisje për regjistrim joligjor të takimeve./TV21

Related posts

VMRO-DPMNE-ja shqyrton mundësinë për braktisjen e Kuvendit

Televizioni Koha

Tre raste të dyshimta u testuan për koronavirusin, për dy personat – rezultatet negative, për të tretin akoma priten

Televizioni Koha

Vandalët dëmtuan instrumentet për paralajmërimin e hershëm nga përmbytjet në Vardar afër Saraqinës rrethi i Tetovës

Televizioni Koha

Leave a Comment