Maqedoni

Borë në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e Diellit

Reshje të borës këtë mëngjes ka në Strazhë, Mavrovë dhe Kodrën e Diellit, njofton ndërmarrja publike “Rrugët e Maqedonisë së Veriut”.

Në rrugët e tjera në të gjithë vendin, komunikacioni zhvillohet në rrugë të lagështa.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë së Veriut” apelojunë për vozitje të kujdesshme dhe përshtatshmëri të shpejtësisë sipas kushteve në rrugë.

Related posts

Prokurori Burim Rustemi do të dëshmojë për rastin “Reket”

Televizioni Koha

Shqipëria brenda pesë orëve është go ditur me rreth 13 tërmete të martën, më i madhi 6.4 ballë

Televizioni Koha

Partitë fokusohen në përpilimin e listave të deputetëve

Televizioni Koha

Leave a Comment