Bytyqi paralajmëron pako të pestë ekonomike: Do të ketë aq ndihma sa të ketë nevojë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Bytyqi paralajmëron pako të pestë ekonomike: Do të ketë aq ndihma sa të ketë nevojë

Nëse vazhdon kriza ekonomike nga virusi korona Qeveria apo më konkretisht zv/kryeministri për çështje ekonomike Fatmir Bytyqi paralajmëron ndihma të mëtejme për qytetarët dhe bizneset.

Bytyqi tha se po e analizojnë situatën dhe se do të ketë edhe pako të pestë ekonomike nëse është nevoja.

“Do të ketë dhe pako të pestë edhe të gjashtë, edhe sa pako të duhen, vetëm ta kalojmë më lehtë këtë periudhë sëbashku” – deklaroi Bytyqi, përcjell TV21.

Related posts

Në rrugën Tetovë-Jazhince mund të lëvizet

Televizioni Koha

Jo vetëm pasaportat, në MPB mungojnë edhe lejet për vozitje

Televizioni Koha

MOSBARAZIMI I AKCIZËS SË DERIVATIT EKSTRA TË LEHTË ME DIZELIN DËMTON QYTETARËT, BUXHETIN SHTETËROR, KOMKPANITË DISTRIBUESE DHE AMBIENTIN JETËSOR

Televizioni Koha

Leave a Comment