Çdo të enjte në ora 21:45 në Televizioni Koha në ciklin e radhës të Emisionit Karriera do të mësoni më shumë për .. – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

 Çdo të enjte në ora 21:45 në Televizioni Koha në ciklin e radhës të Emisionit Karriera do të mësoni më shumë për ..

Çdo të enjte në ora 21:45 në Televizioni Koha do të mund të ndiqni ciklin e radhës të Emisionit Karriera, do ta fillojmë me një personalitet i cili do të na rrëfej për jetën e tij personale dhe veprimtarinë publike.

A e sheh Jeton Pustina veten në Politikë? Për këto dhe shumë dilema të tjera nesër në ora 21: 45

Na Ndiqni

Related posts

Jozyrtarisht, Zeqiri pritet të emërohet drejtor në Fondin e Shëndetësisë

Televizioni Koha

Maqedoni, qytetarët që nuk respektojnë masat do të vendosen në karantinë shtetërore dhe do të paguajnë vetë harxhimet

Televizioni Koha

Euro-integrimet, ndarja e RMV-së dhe Shqipërisë mund të nxisë pakënaqë

Televizioni Koha

Leave a Comment