Çmime më të larta të produkteve industriale në tregun vendor - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Çmime më të larta të produkteve industriale në tregun vendor

(MIA) – Çmimet shitëse të prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor janë më të larta për 0,1 për qind në nivel mujor dhe për 1,1 për qind në nivel vjetor, publikoi Enti shtetëror për statistikë.

Në dhjetor të vitit 2019, në krahasim me nëntorin e vitit 2019, çmimet e shitjes së prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor janë më të larta në grupet e produkteve të përhershme për konsum të gjerë për 0,2 për qind dhe produkteve jo të përhershme për konsum të gjerë për 0,6 për qind. Në dhjetor të vitit 2019, në krahasim me dhjetorin e vitit 2018, çmimet e shitjes së prodhuesve të produkteve industriale në tregun vendor janë më të larta në grupet energji dhe produkte jo të përhershme për konsum të gjerë për dy për qind dhe produktet kapitale për 0,5 për qind. mb/

Related posts

Ismaili: Mungesa e testeve në kufij ka sjellë shumë raste me coronavirus në Kosovë

Televizioni Koha

Sektori për punë të brendshme vazhduar me aktivitetet e përforcuara kontrolluese rreth parkimeve në Tetovë

Televizioni Koha

Kreu i ri i BFI-së Fetai në vizitën e tij të parë në myftininë e Tetovës

Televizioni Koha

Leave a Comment