Çmime të reja të derivateve të naftës, lajm i mirë – Tv Koha
Maqedoni

Çmime të reja të derivateve të naftës, lajm i mirë

Derivatet sonte në mesnatë lirohen për 2.5 deri 3 denarë për litër, kështu vendosi Komisioni Rregullator për Energjetikë.

Çmimi i benzinës do të lirohet 2.5 denarë për litër dhe çmimi i ri i EUROSUPER BS-95 do të jetë 58.5 denarë, ndërkaq EUROSUPER BS-98 do të jetë 60.5 denarë.

Dizeli do të jetë më lirë për 3 denarë për litër. Çmimi i ri i EURODIZEL-it do të jetë 55 denarë, ndërkaq vaji ekstra i lehtë për amvisëri 43.5 denarë për litër.

Për 2.227 denarë për kilogram ulet edhe çmimi i shitjes me pakicë të mazutit M-1 dhe tani do të jetë 25.949 denarë për kilogram.

Related posts

Mësim dhe vlerësim elektronik për nxënësit e shkollave fillore, të mesme dhe studentët derisa të zgjatë gjendja e jashtëzakonshme

Televizioni Koha

Ndahet nga jeta profesori tetovar Nijazi Etemi

Televizioni Koha

Komsioni për kulturë do të debatojë se cilat ngjarje dhe personalitete do ta shënohen në vitin 2021

Televizioni Koha

Leave a Comment