30/09/2023
24.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Çolakova Dervishova: “Termini im” përsëri nuk funksionon , mijëra pacientë nuk mund të marrin terapi kronike

Mjekët amë nuk mund ti kontrolojnë pacientët dhe të lëshojnë receta për barna për shkak se portali i Ministrisë së Shëndetësisë  sërish nuk funksionon.

Portali  “Termini im”    përsëri nuk  funksionon ! Mijëra pacientë nuk mund të kalojnë te një mjek i ri dhe të marrin terapit kronike! Pronarët e ordinancave dalin në pension! Pacientët e PZU – së a do të shohin ndonjëherë dritën e bardhë?”, ka shkruar në Facebook dr. Lidija Çolakova Dervishova, e cila është kryetare e shoqatës së mjekëve amë./a1on.mk/

 

Të fundit