Coronavirusi, 9.964 qytetarë në vetizolim në Maqedoni – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Coronavirusi, 9.964 qytetarë në vetizolim në Maqedoni

Është rritur numri i qytetarëve të cilët kanë shkuar në vet-izolim, duke arritur kështu në 9.964. Derisa në karantinë shtetërore në 24 orët e fundit janë futur 31 persona.

Në ndërkohë janë shënuar 6 raste të mosrespektimit të orës policore dhe atë nga personat deri 18 vjet, 6 raste nga personat mbi 67 vjet.

Sot u regjistruan edhe 29 raste të reja me coronaviursu, me çka numri i përgjithshëm ka arritur në 177 persona./Telegrafi/

Related posts

Taksa 100%, 100 milionë euro humbje Serbisë

admin-tvkoha

Grubi: Kam qenë i bindur se ora policore është e panevojshme

Televizioni Koha

Në evidencë 114.762 persona të papunë, prej fillimit të krizës pa punë mbetën 8.160 persona, më së shumti nga industria përpunuese, tregtia dhe veprimtaria shërbyese

Televizioni Koha

Leave a Comment