31/05/2023
14.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Debat publik i KSHPK: “Integriteti në arsimin e lartë – Nxitje e luftës kundër korupsionit”

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit sot do të mbajë debat publik me temë “Integriteti në arsimin e lartë – Nxitje e luftës kundër korupsionit”.

Debatin do ta udhëheq kryetarja e KSHPK-së Biljana Ivanovska ndërsa fjalime hyrëse do të kenë ministri i Arsimit Jeton Shaqiri, drejtori i Agjencisë për Rini dhe Sport Naumçe Mojsovski dhe kryetari I Forumit Rinor Arsimor Petar Barlakovski.

Debati është pjesë I projektit “Promovimi I transparencës dhe përgjegjësisë në administratën publike të Republikës së Maqedonisë së Veriut” I finansuar nga Bashkimi Evropian.

Të fundit