28/03/2023
2.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Debat publik për Ligjin për të punësuarit në sektorin publik dhe Ligjin për nëpunësit administrativ

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës sot në Klubin e deputetëve organizon debat publik për Ligjin për të punësuarit në sektorin publik dhe për Ligjin për nëpunësit administrativ.

Rritja e efikasitetit të funksionimit të sektorit publik dhe administratës është qëllimi i debatit publik për Ligjin për nëpunësit administrativ dhe Ligjin për të punësuarit në sektorin publik.

Të fundit