Deputetët i votuan ndryshimet dhe plotësimet e Kodit zgjedhor – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Deputetët i votuan ndryshimet dhe plotësimet e Kodit zgjedhor

Deputetët mëngjesin e sotëm me 75 vota “pro” e votuan Propozim ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit të Kodit zgjedhor dhe Propozim ligjin për personat ne paevidentuar në librin amë të të lindurve.

Paraprakisht pas pothuajse gjashtë orëve debat deputetët e shkarkuan Rashela Mizrahin nga funksioni ministre e Punës dhe Politikës Sociale.

Për të dielën në mesditë është paralajmëruar seancë për shpërbërjen e Kuvendit, ndërsa paraprakisht pritet të votohen Propozim ligji për PP dhe për Këshillin e prokurorëve publik. .MEDIAL.mk

Related posts

OBSH: Omicron me përhapje të stuhishme në Evropë

Televizioni Koha

Më shumë se 60 persona ende rezultojnë të zhdukur në Bejrut pas shpërthimit

Televizioni Koha

Kandiq: Serbia duhet të përgjigjet për trupat e shqiptarëve të vrarë në luftë

Televizioni Koha

Leave a Comment