Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Dhoma përfaqësuese e Kongresit amerikan e miratoi pakon e re ekonomike prej tre trilionë dollarëve - Tv Koha
Botë Lajmi i Ditës

Dhoma përfaqësuese e Kongresit amerikan e miratoi pakon e re ekonomike prej tre trilionë dollarëve

Dhoma përfaqësuese e Kongresit të SHBA-së mbrëmë e miratoi pakon re të masave në vlerë prej tre trilionë dollarëve për mbështetje të ekonomisë.

Rreth një trilion do t’u jipet shteteve dhe autoriteteve lokale, parashihet edhe krijimi i fondit prej 200 miliardë dollarëve për të punësuarit në sektorët më të rëndësishëm dhe më të ngarkuar, përfshirë edhe mbrojtjen shëndetësore. Përveç kësaj, ndihma për familjet do të rritet deri 6.000 dollarë, ndërsa edhe 75 miliardë dollarë do të shpenzohen për zbatimin e testeve për koronavirusin.

Parashihet edhe ndihmë më e madhe për papunësinë dhe për mbulimin e kredive në arsim.

Propozim ligji dihet ta kalojë edhe filtrin e Senatit, Dhomës së epërme të Kongresit të SHBA-së. ab/

Related posts

Zaev synon rritjen e shumicës parlamentare

Televizioni Koha

Shqiptohen 761 gjoba për mosmbajtje të maskës në Maqedoni

Televizioni Koha

Për herë të parë në Maqedoni, Dr. Ilir Hasani realizon operacion për frakturat e shtyllës kurrizore!

Televizioni Koha

Leave a Comment