30/11/2023
10.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Disa simptoma të Omicronit mund të zgjasin me muaj

Megjithëse më i butë se variantet e mëparshme, Omicron mund të ketë simptoma që mund të zgjasin shumë.

Ky variant ka qenë më i vështirë për t’u identifikuar pasi është gjetur se përzihet me simptoma të tjera të sëmundjeve sezonale si gripit dhe ftohjes së zakonshme.
Simptomat e COVID-it mund të jenë fizike dhe emocionale, por fatmirësisht ekziston një mënyrë për t’u ndjerë më mirë, shkruan The Sun.

Pas një varg studimesh, mësohet se Omicroni është më i butë se variantet e tjera, me të dhënat që tregojnë se rreziku i shtrimit në spital është 50 deri në 70 përqind më i ulët se me Delta.

Ndryshe, zyrtarët shëndetësorë, kanë deklaruar vazhdimisht se dozat përforcuese të COVID-it mbrojnë kundër Omicron dhe ofrojnë mundësinë më të mirë për të kapërcyer pandeminë.

Të fundit