Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe – 22 Nëntori, ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe – 22 Nëntori, ditë jo pune për shqiptarët në Maqedoni

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se në pajtim me Ligjin për festat në RM, (,,Gazeta Zyrtare e RM-së,, nr.21/98 dhe 18/07), 22 Nëntori i vitit 2019 (e premte) – Dita e Alfabetit të Gjuhës Shqipe, është ditë jo pune për qytetarët shqiptarë në Republikën e Maqedonisë.

Njëkohësisht MPPS-ja pjesëtarëve të komunitetit shqiptar ia uron Ditën e Alfabetit të Gjuhës Shqipe..

Related posts

Mungesa e pasaportave, përplasje Çulev-Spasovski

Televizioni Koha

Fillon lirimi nga akontacionet e tatimit të fitimit dhe tatimit të të ardhurave personale nga kryerja e veprimtarisë së pavarur

Televizioni Koha

Fushata zgjedhore, pa tubime me qytetarët

Televizioni Koha

Leave a Comment