06/06/2023
15.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dita e dytë e Pashkëve, 10 Prilli,ditë jopune për qytetarët e besimit katolik

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njofton se në përputhje me Ligjin për festat e Republikës së Maqedonisë, 10 prill 2023, e hëna, dita e dytë e Pashkëve, është ditë jopune për qytetarët e besimit katolik në Republikën. të Maqedonisë së Veriut.

“Në të njëjtën kohë, Ministria e Punës dhe Politikës Sociale uron festën e qytetarëve të besimit katolik”, shtoi MPPS.

Të fundit