Dita e mësuesit, Arifi shtroi drekë për veteranët e arsimit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Dita e mësuesit, Arifi shtroi drekë për veteranët e arsimit

Me rastin e Ditës së mësuesit-7 Marsi, kryearja e komunës së Tetovës Teuta Arifi shtroi drekë për veteranët e arsimit .
‘Ashtu si çdo vit edhe ketë 7 Mars organizuam drekë për të nderuar veteranët e arsimit shqip nëkomunën e Tetovës!Ju falënderoj nga zemra të gjithëve për punën e palodhshme dhe kontributin fisnik duke mësuar dhe edukuar shumë gjenerata me rradhë!-shkruan Arifi.

Related posts

Kremtimi i 77 vjetorit të hapjes së shkollës së Zhelinës që sot bartë emrin e të madhit Luigj Gurakuqi

Televizioni Koha

Konferencë përfundimtare për projektin “Platforma – gratë në pozicione udhëheqëse”

Televizioni Koha

Auditorët kërkojnë rregulla specifike në vend të akteve të brendshme për tarifat e anëtarësive partiake

Televizioni Koha

Leave a Comment