DITA E MËSUESIT DHE DITA E GRAS SHËNOHEN NË UT (VIDEO) – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

DITA E MËSUESIT DHE DITA E GRAS SHËNOHEN NË UT (VIDEO)

Me rastin e 7 Marsit  Ditës së Mësuesit dhe 8 Marsit  Ditës ndërkombëtare të gruas, Universiteti i Tetovës, Fakulteti Pedagogjik organizoi manifestim solemn.Lidhur me rëndësinë e 7 marsit foli dekani I fakultetit pedagogjik Fatbi Osmani.

Gruaja  ende nuk e pa peshën e saj në shoqëri dhe në vendimarrje, prandaj duhet që më shumë të punohet në këtë drejtim, është shprehur prodekanja e këtij fakulteti Rabije Murati.

Në këtë manifestim solemn kushtuar këtyre dy datave ishin të pranishëm edhe veteran të arsimit, përfaqësues të sektorit për arsim nga komuna e Tetovë, profesor, student dhe mysafirë të tjerë.TV KOHA.

 

Related posts

Katër raste të reja në Maqedoninë e Veriut, janë nga Dibra

Televizioni Koha

Në Maqedoninë e Veriut ka 10.785 raste aktive me virus

Televizioni Koha

Kostadinov: Çka është ajo që Mickoski nuk dëshiron që opinioni ta dijë për rastin “Reket”

Televizioni Koha

Leave a Comment