Dita e shtunë, 8 qershori ditë pune për të gjitha institucionet e Qytetit të Shkupit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Dita e shtunë, 8 qershori ditë pune për të gjitha institucionet e Qytetit të Shkupit

Qeveria ka vendosur në seancën e fundit, që dita e shtunë (8 qershori) të jetë ditë pune për shollat fillore dhe të mesme, çerdhet dhe institucionet shëndetësore në gjithë territorin e Shkupit.

Zëdhënësi i Qeverisë, Muhamet Hoxha, deklaroi se ky vendim është marrë me qëllim që këto institucione të zëvendësojnë ditën e humbur të punës më 7 maj, kur nuk u punua për shkak të vizitës së Papa Franceskut në vendit tonë.

Hoxha ka thënë se institucionet e lartë përmendura do të marrin udhëzime për punë nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale dhe nga Ministria e Shëndetësisë.

Nga Qeveria u kanë rekomanduar edhe institucioneve private në Shkup të cilat më 7 maj nuk punuan, ta shfrytëzojnë 8 Qershorin si ditë pune.

Related posts

Ahmeti sot mbledh Këshillin e Përgjithshëm

Televizioni Koha

Stuhi e fuqishme në Zagreb, janë vërshuar rrugë dhe ndërtesa

Televizioni Koha

Carovska: Po përpunohen ankesat e qytetarëve për kartelat pagesore

Televizioni Koha

Leave a Comment