29/11/2023
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ditën e enjte më 9 nëntorë me fillim në ora 18:00 festivali I këngës për fëmijë “BLETËZAT”

Ditën e enjte më 9 nëntorë me fillim në ora 18:00 në qendrën për klulturë do të mbahet edicioni i 29 i festivalit të këngës për fëmijë “BLETËZAT” ,  ku do të marrin pjesë në natën finale me karatker garues 15 fëmijë me këngë të autorëve të ndryshëm nga vendi dhe rajoni.

Organizatorët janë në pregatitje e sipër të skenës së festivalit dhe tani më janë bërë përgatitjet e fundit për një festival të sukseshëm i cili këtë vit sponsor gjeneral ka ndërmarjen EUROVIA Group me seli në Zhelinë, Komunën e Tetovës, Ministrinë e Kulturës dhe Komunën e Tearcës.

Fëmijët në skenë edhe këtë vitë do t’i shoqërojnë korri i fëmijëve pranë shkollës fillore Liria të udhëhequr nga profesoresha e muzikës Laurije Ibrahimi. Këtë vit festivalin do ta moderojnë Emira Selami dhe Arjana Ibrahimi. Juria e festiavalit është në përbërje, Arblind Ziberi mësiomdhënës i muzikës, Ardijana Izairi mësimdhënëse e Muzikës dhe Anisa Dauti muzikante dhe instrumentaliste.

Si zakonisht interesimi për të qenë prezent në këtë festival është shumë i madh. Biletat tani më janë në shitje dhe mund të merren në zyrat e TV Koha dhe Radio Bleta në qendrën e re tregtare në katin e dytë, kurse gjatë ditës së festivalit pranë qendrës për kulturë.

Rikujtojmë se nga ky festival kanë dalur emra të njohur të muzikës zbavitëse dhe popullore të cilët sot janë këngëtarë emiment në estradën shqiptare.TV KOHA

 

Të fundit